Lej en bil

Car Rental Faroe Islands Lejebil

Toyota Auris Hybrid

 

Varighed: Pris per dag:
1 day: 650,-
2-3 days: 600,-
4-6 days: 550,-
7+ days: 500,- 
   

 

Lejebetingelser
Ubegrænset antal kilometer.
Fartbøder, tunnelafgifter, parkeringsafgifter og andre udgifter skal betales af lejer.
Lejeren har en selvrisiko på 5.000,- DKK - hvis skaden er selvforskyldt. Mulighed er for lejer, at betale 100,- DKK ekstra per dag for at reducere selvrisikoen til 1.000,- DKK.
Vigtig information: Kun personer hvis navne fremgår på lejekontrakten har tilladelse til, at køre lejebilen. Hvis dette ikke bliver overholdt vil forsikringen ikke være gyldig.
Det er ikke tilladt at ryge eller at have dyr i bilen.
Bilen skal returneres i samme stand som da den blev afhentet.
Vi arbejder ud fra en fuld tank politik. Det vil sige, at lejebilen skal returneres med en fuld tank. Hvis lejebilen ikke er returneret med en fuld tank, vil brændstof +  et gebyr på 250,-  DKK for at fylde tanken blive fratrukket depositummet.

Depositum
Et depositum på 1.000,- DKK er nødvendigt for at få en bekræftelse på bookingen. Depositum er ikke en del af selve billejen. Depositummet vil blive returneret til dig efter lejeperioden. Dette vil give os mulighed for at trække udgifter for eksempelvis tunnelafgifter, parkeringsafgifter, mangelfuld påfyldning af brændstof mv.

Afhenting og aflevering af lejebilen
Lejebilen afhentes og afleveres hos Berg Hestar, Oyggjavegur 54, 100 Tórshavn. 
I tilfælde af en forsinket aflevering af bilen, kan der blive opkrævet et beløb for forsinkelsen, dog undtagelsesvis hvis du ringer til os i forvejen og lader os vide, at du vil blive forsinket. 

Du er velkommen til at ringe til os på +298 226211 og spørge om det er muligt at leje bilen længere end det er aftalt i lejekontrakten.

Lej en bil: